Щоденна норма цукру, яку можна вживати і при цьому не шкодити здоров’ю, – не більше 20 грамів – це шість чайних ложок цукру.
Як передає НАРОДНА ПРАВДА з посиланням на Южный федеральный, про це повідомила дієтолог Олена Соломатіна.
Дієта проти раку: лікар-онколог розповів, які продукти потрібно терміново викинути
Основна проблема, додала фахівець полягає в тому, що мова йде про весь цукор. Люди часто не підраховують цукор, що містять продукти харчування (випічка, майонез, соуси, соління, фрукти). Ігноруючи цей факт, люди систематично порушують денну норму цукру в 20 грамів, а звідси проблеми зі здоров’ям і вагою.
Нагадаємо, британський дієтолог доктор Девід Унвін запевняє, що для схуднення досить замінити вуглеводи на жири.
Як відомо, ожиріння провокує серйозні захворювання, серед яких серцево-судинні і діабет. Фахівці радять уважніше стежити за своїм харчуванням. Зокрема, їсти не менше трьох разів на день і не пропускати основні прийоми їжі. Проте при великих навантаженнях між ними стоїть перекусити.
Post your comments
Для отправки комментария вам необходимо авторизоваться.